Wij bouwen jouw stand voor elke beurs

Concept, ontwerp, bouwen

Door de jaren heen heeft Expo-events op heel wat beurzen de standen gebouwd. Hierdoor hebben wij heel wat ervaring in de beurswereld van de. Zowel nationaal als internationaal zijn we bekend met de richtlijnen van de beurscomplexen en is het voor ons duidelijk wat er mogelijk is en wat niet. 

Ontwerp stand

Een beursstand kan op meerdere manieren gebouwd worden. Het is de bedoeling dat de stand aantrekkelijk is en aanspreekt bij de doelgroep. Op deze manier levert dit meer rendement op. Expo-events wil je hier graag bij helpen en jouw stand uitwerken tot een professionele beursstand die ‘in the picture’ staat. 

Het is voor ons belangrijk te luisteren naar jouw wensen en verwachtingen. Wat is er belangrijk voor jou? Wat zijn de verwachtingen? Daarna gaan wij aan de slag en ontwerpen jouw stand volledig op maat. 

Na ons ontwerp presenteren we jou onze visie van de beursstand. Na eventuele aanpassingen starten wij met het ontwerp van de beursstand. De stand wordt volledig afgewerkt geleverd en geplaatst. Wij bieden jou het totaalplaatje aan en zorgen van A tot Z voor de afwerking van uw beursstand.  

Als je de beursstand meerdere malen wil gebruiken, kan deze opgeslagen worden in het magazijn van Expo-events. 

Kleur, afmeting en vorm

Je kan bij Expo-events rekenen op een goede service en kwalitatief afgewerkte materialen. Er wordt dus gewerkt op een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij zorgen ervoor dat de beursstand gebouwd wordt precies zoals je deze in gedachten hebt. Er wordt rekening gehouden met de kleuren, afmetingen en vormen.  

Voordelen

  • jaren ervaring op met stand op verschillende beurzen
  • kennis van de regelgeving
  • prima prijs/kwaliteit verhouding
  • een op maat gemaakt ontwerp/concent
  • het hele pakketje: ontwerp, leveren en plaatsen, opslag