Het ontwerp van een beursstand

Een beursstand moet aantrekkelijk zijn en opvallen. Wat je presenteert en in de ‘picture’ zet hangt natuurlijk af van verschillende factoren. Voorbeeldje: Is het de bedoeling om een nieuw product voor te stellen, dan wordt dit product centraal gepresenteerd. Het is de bedoeling dat de stand aanspreekt bij de doelgroep. Op deze manier levert dit meer rendement op. Expo-events wil je hier graag bij helpen en jouw stand uitwerken tot een professionele beursstand die opvalt. 

Het is voor ons belangrijk te luisteren naar jouw wensen en verwachtingen. Wat is er belangrijk voor jou? Wat zijn de verwachtingen? Wat is het budget? Daarna gaan wij aan de slag en ontwerpen jouw stand volledig op maat. 

Na ons ontwerp presenteren we jou onze visie van de beursstand. Na eventuele aanpassingen starten wij met het ontwerp van de beursstand. De stand wordt volledig afgewerkt geleverd en geplaatst. Wij bieden jou het totaalplaatje aan en zorgen van A tot Z voor de afwerking van uw beursstand.  

 

 

Het inrichten van een beursstand

Het juiste meubilair kiezen is belangrijk bij het inrichten van uw stand. In een koffiecorner met loungebanken of aan een bar met barkrukken kunt u allebei een kopje koffie drinken, maar ze geven wel een andere sfeer aan uw stand.

Het is moeilijk om de inrichting van de beursstand en het ontwerp van de beursstand los van elkaar te zien. We bekijken samen met u alle opties en laten deze twee elementen in elkaar vloeien zodat we tot een mooi geheel komen. Je kan hier op voorhand al even bij stil staan. Hoe speels of formeel wilt u de stand laten ogen. Het kan natuurlijk ook dat er bepaalde kleuren in de stand gebruikt moeten worden. De logo’s zijn ook een belangrijk punt om in de stand te verwerken. Door meerdere afbeeldingen te gebruiken creëert u een stand die levendig is. 

Er zijn veel mogelijkheden bij het ontwerpen van uw stand. Expo-events staat steeds open voor elk idee en we brainstormen graag mee over uw beursstand.