Expo-events is nog steeds niet uitgepraat. Na de plexischermen, wandschermen, desinfectie producten en qubeez kwam het idee om verschillende soorten vaccinatiecentra’s aan te bieden.

‘Ik had het gevoel nog niet klaar te zijn met Preventiescherm. Door de reden dat de evenementen sector nog steeds niet actief is, kwamen  Expo-events en Preventiescherm op het idee om vaccinatie-units te ontwerpen.’ verteld zaakvoerder Kenny Sterckx. 

In maart zal het eerste vaccinatiecentrum in Brussel aan de Heizel de deuren openen. Momenteel is dit de enige bevestigde locatie. Onze overheid mikt echter op 200 centra over gans Belgie en wil deze eveneens operationeel hebben tegen maart 2021. Dit bracht stof tot nadenken voor Kenny.

Kenny Sterckx en Kurt Metselaar (www.melproductions.be) gingen rond de tafel zitten en zo ontstond de samenwerking om ruimtes gemakkelijk om te bouwen tot vaccinatie door het beMatrix systeem te gebruiken. Er kunnen meerdere afgescheiden ruimtes op een georganiseerde manier gecreëerd worden, de ruimte kan volledig benut worden. De Covid maatregelen kunnen door deze afgescheiden ruimtes perfect nageleefd worden. En nog veel meer. Voor deze centra gaan ze samenwerken met andere mensen uit de evensector. Geïnteresseerden mogen zich altijd melden via info@preventiescherm.be

Door het gebruik van het beurssysteem kunnen sportlocaties, evenement locaties en beurshallen in een korte tijd worden omgebouwd tot vaccinatiecentra. Deze locaties kunnen hierdoor nuttig gebruikt worden aangezien er momenteel nog steeds geen evenementen of sporten mogen doorgaan. 

Het modulaire kadersysteem maakt het eenvoudig om de beschikbare ruimte te optimaliseren.
De opstelling kan volledig op maat geplaatst worden natuurlijk.

Enkel het centrum van Brussel zal de vaccinatiecampagne niet versnellen maar samen met 200 andere centra natuurlijk wel. Dus preventiescherm biedt de perfecte oplossing aan om snel vaccinatiecentra op te zetten. 

Voor informatie hieromtrent kan je altijd mailen naar info@preventiescherm.be of bezoek hun website www.preventiescherm.be

https://preventiescherm.com/covid-19-vaccinatiecentra/